Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster och ge dig en personlig upplevelse. När du använder den här webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
 
 

Tankställen i utlandet

Fordonsgas

I Europa finns åtskilliga tankställen med naturgas (CNG) i ett tjugotal länder – flest i Tyskland (drygt 900 stationer), Italien (runt 1 000 stationer), Österrike (175 stationer), Schweiz (135 stationer) och Frankrike – och enstaka med enbart biogas.

De flesta av dessa tankställen för gas och mycket annan värdefull information inför Europa-resan hittar du på hos gasbilen.nu som har en länksida till tankställen i olika länder.

Det finns ockse en app med över 3000 tankställen i Europa.

Etanol E85

Det finns över 4000 tankställen för E85 i Europa. Stationstätheten är fortfarande högst i Sverige, men tankställen med E85 finns också i en rad andra Europeiska länder, bland annat Frankrike, Tyskland, Ungern, Schweiz, Tjeckien, Nederländerna, Österrike, England, Norge, Spanien, Finland och Italien.

På webbplatsen etanol.nu samlas uppgifter om E85-tankställen i flera europeiska länder och du kan söka i deras databas.

Här hittar du tankställen för E85 i USA.

Blandat

Mera information om biodrivmedel i Norge kan hittas på  webbsidan www.zero.no (information finns tillgänglig på norska och engelska). Det går även att få fram en karta över tankställen för en rad olika drivmedel.

Senast uppdaterad 16-06-28
Stockholm och Malmö driver miljofordon.se

Stockholm och Malmö driver miljofordon.se med stöd från Energimyndigheten.